2022, jaar van vernieuwing

Jan 12, 2022

Voor het LEC begint het jaar 2022 sterk.

Libramont Exhibition & Congress heeft nu een nieuwe grafische identiteit die meer dan ooit “Uw evenementen in het hart van de natuur” plaatst, zoals de baseline aangeeft.

Het LEC onthult ook een gloednieuwe website. Dit wordt een waardevol instrument voor organisatoren van alle soorten evenementen. De site beschrijft in detail elk van de binnen- en buitenruimtes die geschikt zijn voor alle soorten evenementen, van 100 tot 200.000 mensen.

Dit nieuwe elan komt goed overeen met de nieuwe dynamiek die de omvorming van de Beurs van Libramont ingeluid heeft. De Beurs heeft nieuwe statuten aangenomen: de beroepsvereniging Cheval de Trait Ardennais, in 1926 opgericht door een groep fokkers, is vervangen door een coöperatie, Libramont Coopéralia. De rode draad: het verdedigen van de visie dat door de natuur geïnspireerde land- en bosbouw duurzaam is, zowel op economisch als op sociaal en milieugebied.

De officiële lancering van Libramont Cooperalia is gepland voor 27 april. 2022 is dus meer dan ooit het jaar van de vernieuwing!