De winnaars van de Coqs de Cristal 2022 bekend gemaakt op het LEC

Dec 6, 2022

Onze landbouw en onze producenten zijn van het grootste belang, hun producten verdienen een beloning!   Hier gaat het om tijdens de Coqs de Cristal-wedstrijd.

Al 28 jaar lang worden de lekkerste streekproducten in de kijker gezet na een blinde proeverij door professionele juryleden uit de Horecasector. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Apaq-W, in samenwerking met ‘Accueil Champêtre en Wallonie’ en de Beurs van Libramont.

De verschillende onderscheidingen werden uitgereikt in aanwezigheid van de Waalse minister van Landbouw Willy Borsus tijdens een plechtigheid die plaatsvond in het LEC en die gepresenteerd werd door Sandrine Dans, bekend van RTL TV-Radio.

Ontdek hier de winnaars van de Coqs de Cristal 2022.